TEDDY

My Precious Raggies Teddybear
Ras: Ragdoll, Seal bicolor
Geboortedatum: 23 mei 2003

 

 

Picture
Teddy was een soort van droomkat. Ik wilde heel graag een bicolor ragdoll hebben maar in 2003 waren er nog niet zoveel fokkers van dit ras te vinden. Op de site van een belgische fokker zag ik zijn kittenfoto en kon mijn ogen er niet vanaf houden. In eerste instantie besloten we geen vijfde kat te nemen maar na een tijdje zijn we overstag gegaan. Toen we naar hem gingen kijken waren we meteen verkocht, hij was op dat moment 15 weken en mocht meteen mee naar huis. Hij heeft een heel grappig uiterlijk en een heleboel, volgens de rasstandaard niet geoorloofde, vlekjes maar die maken hem nou juist zo leuk.
Over het algemeen is hij heel rustig en lief. Hij kan een hele dag boven ergens liggen slapen en zich van niets en niemand iets aantrekken. En dan opeens komen zijn wilde trekjes tevoorschijn en heeft hij zin in een lekkere wilde uitspatting. Dat resulteert dan in een hoop gerollebol met Geoffrey, die zijn beste vriend is. Geoffrey is nogal stoer en dominant en speelt de baas hier in huis maar Teddy is de enige die hem aankan en hem op zijn nummer weet te zetten.


 

Picture
Met de andere katten speelt hij volop, vooral met Nena en Robin wil hij nog wel eens wilde achtervolgingen houden. Maar dat eindigt vaak in geplaag, hij haalt streken uit en het lijkt dan zo dat de anderen de schuldigen zijn.
Teddy houdt enorm van knuffelen, hij kan je met periodes volgen als een schaduw, gaat mee naar het toilet en helpt met stofzuigen, dweilen en de strijk. Als hij ergens rustig ligt en je loopt langs dan gaat hij uitgestrekt op zijn rug liggen, wachtend op een kriebel over zijn buik en een dikke knuffel.Reading Teddy