READINGS vd KATTEN


 

Eind 2009 hebben we van alle katten een reading laten doen door Annelies. Zij heeft zich toegelegd op de communicatie met dieren en alhoewel ik ervan overtuigd ben dat er meer is tussen hemel en aarde was ik toch ietwat gereserveerd over het feit of dit ook met dieren zou kunnen.
Aan de hand van een foto (met vermelding van de naam en leeftijd van de kat) beschreef Annelies hun afzonderlijke karakters. Het resultaat dat we terugkregen was verbluffend! In grote lijnen klopte alles precies. Hieronder kunt u de readings van elk afzonderlijk lezen.

Annelies bedankt!

Reading Felix:
 
Felix is de wijsheer in huis. Hij is verstandig en staat altijd open voor kennis. Hij probeert alles zo goed mogelijk in hem op te slaan. Er is altijd wel iemand, die iets kan met deze informatie. Felix kan wel enorm dramatiseren. Hij kan van een vlieg een olifant maken. Soms moet je hem dan wel eens op zijn plaats wijzen en soms is het alleen maar hilarisch. Felix moet je met een korreltje zout nemen. Hij heeft veel kennis, maar van de simpelste dingen heeft hij geen kaas gegeten. Het zijn vaak praktische dingen met inzicht. Sommige spelletjes bijvoorbeeld, heeft hij gewoon niet door. Hij kan er dan nog boos om worden ook en is dan echt nijdig. Hij reageert het gelukkig op niemand af. Hij is dan wel een beetje beledigd en voelt zichzelf dan tekort schieten. Hij is het gelukkig ook weer snel vergeten.
Felix is verder een rustige kerel. Hij houdt alles lekker in de gaten en vindt het gezellig met de andere katten in huis. Hij had geen beter leven kunnen wensen. Hij geniet van iedere dag!

 

Reading Femke:

Femke is een prachtige kat met een erg aandoenlijk karakter. Zowel geestelijk en lichamelijk is ze zeer gevoelig. Femke heeft een lief en innemend karakter. Ze weet, dat ze erg gevoelig is. Ze is zeker niet het sterkste karakter, dat er bij jullie rondloopt. Dit weet ze ook en daarom trekt ze enorm naar jullie toe.
Femke heeft een gevoelige spijsvertering. Ze is snel aan de diarree. Ze ondervindt hier nog wel eens hinder van. Gelukkig zorgen jullie goed voor haar. Jullie voelen haar ook prima aan, zodoende krijgt ze ook de verzorging die ze nodig heeft en die ze wilt.
Femke is verder een rustige poes. Ze heeft een gemoedelijk karakter. Het is geen drukke kat en is graag bij je in de buurt. Ze ligt graag bij jullie op schoot of anders in de buurt.
Ze trekt niet zo veel op met de andere katten. Ze houdt zich een klein beetje afzijdig. De andere katten accepteren haar wel en houden haar ook wel in de gaten. Er is één kat, die zich het lot van Femke enorm aantrekt. Zij voelt ook precies aan, wanneer Femke niet lekker in haar vel zit.
Femke vindt alle kwaaltjes enorm vervelend, maar ze weet dat ze bij jullie in goede handen is. Ze vertrouwt jullie en weet dat jullie het beste met haar voor hebben.

Reading Cashmir:

Cashmir is een vriendelijke en betrouwbare kater. Hij straalt rust en vertrouwen uit. Hij houdt van aandacht, maar zal er echter nooit om vragen. Hij valt prima binnen de groep. Hij is niet te overheersend en hij houdt van iedere kat in huis. Iedereen kan bij hem terecht. Hij staat altijd voor iedereen open. Hij respecteert iedereen en stelt geen eisen. Hij kan onvoorwaardelijke liefde geven en dat maakt hem tot een warm karakter.
Cashmir is wel over te halen voor een spelletje, maar zal uit zichzelf niet gauw gaan spelen. Hij zoekt eerder een rustig plaatsje waar hij alles prima in de gaten kan houden. Lekker ontspannen, zichzelf wassen en genieten van een heerlijk zonnetje. Cashmir zit prima in zijn vel. Hij is uitstekend in balans en straalt dit ook uit. Hij straalt het ook uit naar de anderen. Hij zorgt voor een bepaalde harmonie binnen de groep.
Cashmir is erg op jou gesteld. Jij bent zijn maatje. Jullie hoeven elkaar maar aan te kijken en jullie weten genoeg. Dat maakt jullie band speciaal.

Reading Teddy:

Teddy is een heerlijke kater. Hij houdt van een spelletje en kan soms wel eens een beetje gemeen zijn. Hij houdt van een beetje kattenkwaad en kan zelfs wel eens een beetje ondeugend zijn. Hij probeert de andere katten wel eens uit. Hij probeert af en toe wel eens hoe ver hij kan gaan. Het houdt hem bezig en hij haalt deze kattenstreken alleen uit, wanneer hij zich verveelt. Teddy wordt gelukkig ook wel eens op zijn plaats gezet. Cashmir houdt zeker niet van deze praktijken. Teddy is er vaak niet van onder de indruk.
Teddy vindt het leuk om te spelen en doet ook zeker mee, wanneer de andere katten een spelletje aan het doen zijn. Hij vindt het heerlijk om even flink uit de band te springen. Er is altijd wel iemand die mee wil doen. Zeker Robin!
Teddy is een vriendelijke kater en houdt van aandacht. Hij zal er niet om schreeuwen, maar hij komt je wel even opzoeken. Hij kan lekker komen slijmen. Verlegen om een knuffel. Het is een echte charmeur. Hij is niet te weerstaan. Je kunt echter ook niet kwaad op hem worden. Die prachtige ogen maken alles goed. Hij weet dit ook en dat is dan ook zijn perfecte middel om in de strijd te gooien. Niemand kan dat weerstaan.
Teddy zit lekker in zijn vel en voelt zich prima thuis bij jou. Hij is erg op jou gesteld. Zeker die heerlijke knuffels. Hij zou ze voor geen goud meer willen missen!

Reading Geoffrey:

Geoffrey heeft een pittig karakter. Hij heeft een sterke eigen wil en deze probeert hij ook telkens door te drijven. Geoffrey heeft een sterk karakter en hij houdt ervan om de baas te spelen. Dit wil hij ook binnen de groep steeds duidelijk maken. Hij geeft aan, dat hij de baas is en dat er met hem  niet te sollen valt. Hij probeert een soort van eerbied voor hem af te dwingen. Het is hem een klein beetje naar zijn bol gestegen.
Verder is het een enorm lieve kater. Aandacht is heel belangrijk voor hem. Het geeft hem weer een boost voor zijn super ego. Hij vindt het heerlijk om te knuffelen en om geaaid te worden. Hij houdt van zijn baasjes en is ook graag bij jullie in de buurt. De gezelligheid spreekt hem enorm aan.
Geoffrey heeft een enorme hekel aan kammen. Hij vindt het gewoon helemaal niets wanneer jullie aan hem zitten te friemelen. Hij kan het gewoon niet uitstaan. Zijn wil is wet en hij wil dit niet…. Hij laat dit dan ook duidelijk merken. Ik probeer hem duidelijk te maken, dat dit noodzakelijk is….. maar hier wil hij absoluut niets van weten.
Geoffrey wil jullie laten weten, dat hij enorm veel van jullie houdt en ook van de andere katten. Ze moeten alleen weten dat hij de baas is in huis. Sommige zijn gewoon wat dwars en dan moet ik ze weer even op hun plaats zetten.

Reading Nena:

Nena is een gemoedelijke poes. Ze is eigenlijk prima binnen de groep in gemengd. Ze valt binnen de groep helemaal niet zo op. Ze is een rustig karakter en zal nooit problemen veroorzaken binnen de groep. Ze straalt rust en harmonie uit. Ze probeert het iedereen naar de zin te maken en gaat lekker haar eigen gang. Ze vindt het leuk om te spelen en probeert dan ook iedereen er bij te betrekken. Ze wilt dat iedereen zich thuis voelt en laat iedereen op zijn gemak voelen. Nena is een rustige dame en houdt zich altijd een beetje op de achtergrond om de boel te overzien. Ze houdt altijd in de gaten of alle katten zich goed gedragen binnen de groep. Ze zal er niemand op aan spreken, wanneer dit niet het geval is. Nena probeert dan zelf, zonder maar enige discussie, de situatie te veranderen.
Nena houdt van aandacht. Aandacht is voor haar, net zo belangrijk als eten. Aandacht en liefde is de drijfveer van haar leven. Nena is een bijzondere poes. Iedereen zou van haar moeten houden. Nena laten ze echter in haar waarde. De andere katten hebben niet door dat ze van onschatbare waarde is binnen de groep.
Geef haar maar een dikke knuffel, want die heeft ze zeker verdiend!

Reading Robin:

Robin is een heerlijk mannetje. Hij leert veel van de andere katten. De streken, maar gelukkig ook de normen en de waarden. De streken blijven wel beter hangen natuurlijk. Met name Teddy wil hem nog wel eens wat kattenkwaad leren. Hij vindt het heerlijk om te zien, dat dit kleine mannetje hem imiteert. Hij laat Robin de streken uithalen en hij komt er goed vanaf. Robin vindt het heerlijk om te spelen en te ravotten. Hij kan zich prima zelfstandig bezig houden. Hij is erg nieuwsgierig en gaat vaak op ontdekking. Er zijn nog zoveel dingen te ontdekken. Het is een echte avonturier. Hij geniet van alles wat beweegt. Robin vindt het heerlijk om bij jou te mogen wonen. Hij vindt het enorm gezellig met alle katten. Hij houdt van gezelligheid. Er is altijd wat te beleven. Alle katten zijn ander qua karakter. Hij kan altijd wel bij iemand terecht met zijn vragen. Hij valt prima binnen de groep en de katten zijn allemaal broers en zussen.
Robin zit lekker in zijn vel. Hij is enorm leergierig en is nog duidelijk aan het groeien. Houdt hem wel in de gaten. Hij moet natuurlijk ook wel de regeltjes leren. Laat hem niet over je heen lopen, want hij heeft flink wat in zijn mars.