GEOFFREY

D & P Coons Geoffrey
Ras: Maine coon, blauw zilver gestreept met wit
Geboortedatum: 15 maart 2004
 

Picture
Geoff is onze stoere bink, tegen de andere katten is hij vaak dominant en duidelijk de baas in huis, maar voor ons is hij ontzettend lief. In het nestje waar Geoffrey uit komt zat een rood-witte kater waar wij ons oog op hadden laten vallen. Helaas was die al besproken toen wij gingen kijken, maar ik had stiekem eigenlijk al een voorkeur voor deze kanjer. En wat hebben we met hem geboft. Hij voelt zich duidelijk heer en meester en zet de kattentoon in huis, maar aan de andere kant kan hij ook heel lief met de andere katten omgaan. De enige waar hij respect voor heeft is Teddy en hij heeft al menige mep van hem moeten incasseren als hij het weer eens te bont maakt.
 

 

Picture
Zo stoer en dominant als hij zich tegenover zijn kattenvriendjes gedraagt, zo lief en zacht is hij naar ons. Hij laat zijn liefde duidelijk blijken door op mijn schouder te klimmen en me te overladen met genegenheid. Hij slaat zijn pootjes om mijn nek, wast mijn haar, geeft duizend kopjes en weet me helemaal in te palmen. Hij vindt  het heerlijk om op mijn arm te zitten en laat zich zo door het huis dragen met overduidelijke belangstelling voor alles wat ik doe. Hij helpt met klussen door de schroevendraaier en verfborstel te stelen en verliest je geen moment uit het oog.
Er is maar een ding wat hij absoluut niet wil en dat is borstelen. We hebben die strijd intussen opgegeven en zo af en toe gaat Geoff naar de kapper buitenshuis.

Picture

Reading Geoffrey